Evolve2 30 - MS Stereo Headset Head-band USB Type-A - Black - 20220424230001353

Evolve2 30 - MS Stereo Headset Head-band USB Type-A - Black

Jabra Evolve2 30, MS Stereo. Type product: Headset, Draagwijze: Hoofdband, Aanbevolen gebruik: Kantoor/callcenter. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, USB-connector: USB Type-A. Positie speakers koptelefoon: Supraaural, Maximum input vermogen: 30 mW, Akoestisch systeem: Open. Microfoontype: Boom, Gevoeligheid microfoon: -38 dB. Breedte: 136,2 mm, Diepte: 54,3 mm, Hoogte: 178,7 mm

Specificaties

Flexibiliteit waar u op kunt vertrouwen.

Op kantoor, thuis of zelfs in een koffiebar - als u flexibel werkt, gaat uw headset overal met u mee. We hebben de Evolve2 30 opnieuw ontworpen met een roestvrijstalen hoofdband en schuif voor maximale duurzaamheid. Ook het ontwerp van de oorschelpen hebben we sterk verbeterd, zodat de onderdelen aan binnen- en buitenkant beter tegen een stootje kunnen.\n \n \n \n Productief en flexibel werken staat of valt met betrouwbare hulpmiddelen.

Gemaakt voor productiviteit. Lichtgewicht, draagbaar, betrouwbaar, comfortabel.

Tijd om voorop te lopen met de nieuwe standaard van professionaliteit. Van open kantoor tot open wonen, Evolve2 30 opent deuren voor meer comfort, vlekkeloze samenwerking en onmiddellijke concentratie, waar u ook bent en hoe u ook werkt.\nWerk slimmer met de nieuwe Jabra Evolve2 30.

Gemaakt voor UC-platforms.

Tevredenheid wordt tegenwoordig niet vaak meer gegarandeerd, maar wij beginnen er weer mee: de Evolve2 30 werkt op alle belangrijke UC-platforms (Unified Communications) voor een echt vlekkeloze samenwerking. Als Microsoft Teams uw UC-platform is, hebben we een Teams-gecertificeerde variant voor u, perfect afgestemd en verbeterd voor een optimale gebruiksbeleving.\n \n \n \n UC, zo gemakkelijk.

Heldere samenwerking in gesprekken.

Wie flexibel werkt, moet ervan op aankunnen dat elk gesprek kristalhelder is, waar u ook bent. Ons geavanceerde audiosysteem met 2 microfoons legt uw stem vast en maakt tegelijk een analyse van het omgevingsgeluid en reduceert het. Daarmee voldoet het aan de vereisten van Microsoft Open Office. Perfect om uw stem te laten horen en er zeker van te zijn dat zelfs de geringste nuances niet verloren gaan. \n Met Evolve2 30 telt elk gesprek.

Luistercomfort.

Als elke seconde telt, is optimale geluidskwaliteit cruciaal. Met onze professionele 28-mm speakers en een geavanceerde digitale chipset levert de Evolve2 30 uitzonderlijke geluidskwaliteit. Of u nu een belangrijk gesprek voert of naar muziek luistert terwijl u werkt, u kunt dus genieten van een geweldig geluid dat is ontworpen voor het nieuwe werken. \n \n \n Zelfs het geringste detail horen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Niet storen.

De Evolve2 30 weet zelf wanneer u rust en stilte nodig hebt. Het ingebouwde in-gespreklampje gaat automatisch aan als u in gesprek bent, en u kunt het ook handmatig aanzetten om duidelijk te maken dat u niet gestoord wilt worden. \n \n \n Minder onderbrekingen, op elke werkplek.

Sst… hier wordt gewerkt.

Hebt u ook zo'n behoefte aan rust en stilte om u heen? De Evolve2 30 kan u in een oogwenk draagbare concentratie bieden, met geluidsisolerende traagschuim oorkussens en een baanbrekend gekanteld ontwerp van de oorschelp. Met deze lichte headset in uw tas kunt u binnen enkele seconden uzelf weer horen denken.\n \n \n Overal makkelijk bereikbare concentratie, dat is de nieuwe standaard.

Toekomstbestendig.

Bij deze headset gaat dat echt ergens over. Met zijn baanbrekende technologie is deze headset zijn tijd ver vooruit. Maar omdat we altijd vooruit kijken, staan er al firmware-upgrades en value packs klaar om hem nog beter te maken.\nVindt u dit al geweldig? Wacht maar…

Uitpakken. Inpluggen. Gaan.

Tegenwoordig moet je overal meteen kunnen samenwerken. Evolve2 30 is plug-en-play en verkrijgbaar in een USB-A- én een USB-C-variant, dus u kunt hem uitpakken direct aan de slag gaan. \n \n \n Zo simpel is het. Ja, echt.

Zwaargewicht in comfort. Licht voor het oor.

We hebben hoofden opgemeten. Wel honderden. Die biometrische gegevens hebben we gebruikt om de perfecte vorm te ontwerpen. We hebben nu een headset met een ergonomisch ontwerp voor exact de juiste hoeveelheid gelijkmatig verdeelde druk, en gebouwd met eersteklas materialen, met zachte traagschuim oorkussens die zich vormen naar de natuurlijke vorm van uw oren. \nWanneer u de hele dag aan het bellen bent, moet uw headset in elk geval niet te zwaar zijn. Sterker nog, onderzoek suggereert dat een goed passende headset uw werkdag sterk kan verbeteren, zodat u uw headset langer kunt dragen en u een veel betere ervaring hebt als u telefoneert of naar muziek luistert.\nMaak het u gemakkelijk met de nieuwe standaard in comfort. U hebt het verdiend.

Prestatie
Headset
Hoofdband
Kantoor/callcenter
Zwart
Stereofonisch
Volume +,Volume -
Knop
1,5 m
Zwart
Ja
Ja
Ja
China
Poorten & interfaces
Bedraad
Nee
Ja
USB Type-A
Nee
Hoofdtelefoon
Supraaural
30 mW
Open
20 - 20000 Hz
115 dB
2,8 cm
Microfoon
Boom
-38 dB
Ja
2
Ja
Ja
Minimale systeemeisen
Ja
Ja
Eisen aan de omgeving
-10 - 55 °C
-5 - 55 °C
Gewicht en omvang
136,2 mm
54,3 mm
178,7 mm
125 g
Verpakking
225 mm
275 mm
60 mm
220 g
Inhoud van de verpakking
Ja
Ja
Ja
Ja
Kunstleer
Logistieke gegevens
37,5 cm
49 cm
27,4 cm
5,76 kg
18 stuk(s)
Overige specificaties
Engels
Ja
Y"

Url voor meer informatie: https://studenten-laptop.nl/23089-999-979-evolve2-30-ms-stereo-headset-head-band-usb-type-a-black

Bent u op zoek naar Jabra Accessoires,
neem dan een kijkje op: https://studenten-laptop.nl/accessoires