Dynabook Satellite Pro A50-J-18B Notebook

Dynabook Satellite Pro A50-J-18B Notebook

Flexibel werken met een gerust hart

Flexibiliteit of veiligheid? Met de Tecra A50 krijgt u beide. Gebruikers zijn beschermd tegen gegevens-, apparaat- en identiteitsbedreigingen met het eigen BIOS van Dynabook, dTPM 2.0, een optionele smartcard-sleuf en versleuteling op ondernemingsniveau plus Windows Hello vingerafdruk- en gezichtsverificatie. Zelfs aan de Secured-core pc-vereisten van Microsoft wordt voldaan. En daarbij staat het beheer steeds voorop, of de Tecra A50 zich nu op kantoor of onderweg bevindt. Omdat de A50 veel van zijn DNA deelt met de 14-inch Tecra A40, is het beheren van een mix van beide modellen eenvoudig.

Gericht op prestaties

Op kantoor, thuis of onderweg, de Tecra A50 zorgt ervoor dat elke opdracht snel klaar is. Hij combineert de nieuwste krachtige 28W Intel® Core™ processors van de 11e generatie en tot Intel® Iris® Xe graphics met snelle SSD's en tot 32 GB DDR4 RAM in twee volledig configureerbare slots. En alle onderdelen leveren topprestaties dankzij een door Dynabook ontwikkeld koelsysteem met dubbele ventilator dat zelfs onder belasting stil blijft. Al deze mogelijkheden gaan ook niet ten koste van de accuwerkduur: de batterij van 53 Wh houdt het meer dan 10,4 uur vol op een lading*. Opladen tot 40% capaciteit duurt slechts 30 minuten.

Stijlvol gebruiksgemak

Moderne professionals zullen zich graag laten zien met de Tecra A50. De smalle randen zorgen voor een compact oppervlak, maar toch heeft het apparaat een groot verlicht toetsenbord waarop het prettig typen is, een ruim bemeten touchpad en een volledig numeriek toetsenblok. Het niet-reflecterende IPS-scherm van 15,6 inch met touchscreen-opties kan tot 180 graden worden geopend, en als u het weer sluit ziet u de kenmerkende Tecra stijl en een diamantgeslepen logo. De antibacteriële coating in Mystic Blue oogt niet alleen stijlvol, maar stoot ook ziektekiemen en bacteriën af. Met een gewicht van slechts 1,7 kg neemt u hem moeiteloos mee.

Communicatie met gevoel

De Tecra A50 maakt samenwerken heel eenvoudig. Een schuifje voor de HD-webcam beschermt de privacy tijdens het werken, en twee near-field-microfoons met ondersteuning voor Cortana onderdrukken ruis en zorgen ervoor dat stemmen luid en duidelijk hoorbaar zijn. Hoogwaardige stereoluidsprekers met DTS-audioverwerking maken de ervaring compleet.

Altijd inzetbaar

De A50, ontwikkeld in het Innovation Centre van Dynabook en gebaseerd op meer dan 35 jaar expertise in notebooks, staat klaar om uw werknemers in beweging te houden. Het lichtgewicht chassis is getest volgens de nieuwste MIL STD 810-H-normen, onder meer met strenge val-, temperatuur-, vochtigheids-, trillings- en schoktesten. En het toetsenbord is niet alleen morsbestendig*, maar is speciaal verlaagd om het scherm te beschermen en de kans op beschadiging verder te verkleinen.

Volledige connectiviteit

Dankzij de uitgebreide aansluitingen van de Tecra A50 kan de gebruiker elke plek in een kantoor veranderen. Twee ultrasnelle Thunderbolt 4-compatibele USB-C-poorten ondersteunen eenvoudig docken met opladen, gegevensoverdracht en schermdeling voor maximaal vier monitoren. Andere accessoires, docks en schermen kunnen snel en eenvoudig worden aangesloten via andere full-size poorten, waaronder HDMI 2.0, LAN en extra USB-A 3.2-poorten. Voor snelle en betrouwbare draadloze verbindingen beschikt het apparaat over Intel® 802.11ax (WiFi 6), en voor de ultieme mobiele ervaring biedt het optioneel LTE.

Services voor probleemloze prestaties

Dynabook/Toshiba hecht veel waarde aan een onberispelijke werking van uw product. Haal alles uit uw IT-investering met ons brede aanbod van services, die perfect zijn afgestemd op uw individuele behoeften en uw bedrijf ongestoord door laten werken. Of u nu uw standaardgarantie wilt uitbreiden, uw serviceniveau wilt upgraden of al uw activa binnen één platform wilt beheren, wij zijn de ideale partner aan uw zijde.

Url voor meer informatie: https://www.prijsengel.nl/a1pml15e116u-dynabook-satellite-pro-a50-j-18b-notebook-39-6-cm-15-6-full-hd-intel-11de-generatie-core-i5-16-gb-ddr4-sdram-512-gb-ssd-wi-fi-6-802-11ax-windo

Bent u op zoek naar een Dynabook laptop,
neem dan een kijkje op: https://www.prijsengel.nl/laptops